Spreuk van de Maand

Spreuk van de Maand

dinsdag 27 januari 2009

speldenkussenHahaha, het moge weer duidelijk zijn, fotografie is niet mijn sterkste kant... Maar goed, ik ben weer heerlijk crea bezig geweest!
Ik werk al jaren met een heel piepklein speldenkussentje waar niet genoeg spelden in gaan om een trui goed te spelden, bovendien was ik hem ook regelmatig kwijt in mijn creatieve chaos. Ik weet niet wat dat is maar ik moet altijd eerst een enorme troep maken voordat ik iets af kan maken...
Na een Google-search kwam ik een alleraardigste tutorial op Whip up tegen hoe je dit speldenkussentje kunt maken. Beetje patchen(ik heb de cirkel van papier gemaakt met een schoteltje en die in 6-en gevouwen. Eén taartpuntje uitgeknipt en als malletje gebruikt om 6 puntjes stof weer tot een cirkel aan elkaar te naaien), beetje vullen, draadje DMC er om heen, knoopje op het midden(kun je gelijk verdoezelen dat je punten toch niet helemaal perfect tegen elkaar genaaid zitten *grijns*) en een dag later heb je een heerlijk speldenkussen er bij. Hoera!

Voor de mini-rr heb ik een lief brei-muisje op de lap gezet. Ik zag de patroontjes en ik was gelijk vekocht. Zij kan wel sokken breien! Dat is dus iets wat nog op mijn wensenlijstje staat... Sokken breien! Voorlopig doen we het gewoon met sokken van de Action, voor de prijs hoef je het niet te doen! ;o)

Op het blog van Amarins bleek dat ik een award gekregen heb. Hartstikke leuk natuurlijk! Dankjewel!!!
Maar ja, het gevolg is dat ik nu 5 blogs een opsteker moet geven. Ik heb de laatste tijd niet eens tijd om mijn eigen blog knap bij te houden en degenen die ik vaak lees, hebben hem allang gekregen. Heb jij hem nu nog niet gehad en vind je wel dat je hem verdiend? Laat even een berichtje achter en hij komt er aan!