Spreuk van de Maand

Spreuk van de Maand

maandag 29 maart 2010

Oops... Twilight!Soms word ik zo gegrepen door een boek dat ik de rest van de wereld even vergeet. Dan draait mijn dag om het uitlezen van dat boek! Dus de huishouding gaat naar minimaal, de kinderen krijgen de kans om dingen uit te halen waar ik normaal allang een stokje voor gestoken had maar die ik nu toe sta met het idee van Als ze maar zoet zijn! Alles om nog maar een bladzijde te kunnen lezen!
Dat is me dus overkomen met de Twilight-Saga van Stephenie Meyer. Het laatste deel is nog niet in het Nederlands verschenen maar komt volgende maand uit, als ik het goed heb. Ik heb de hele serie in het Engels gekocht, dat leest net zo lekker weg voor mij. Dus als je niks te doen hebt, een aanrader hoor!

Sometimes I'm totally into a book and I forget about the rest of the world. Housekeeping is no longer there and the children can do almost anything they want, as long as I get the change to read another page!
This happened when I started to read Twilight, I had to read the entire saga of 4 books! So if you have some extra time on your hands I can recommend the Twilight-Saga by Stephenie Meyer!